Wellis Spa’s

Op zoek naar een luxe spa? Dan is een Wellis spa wat u nodig heeft. Spabadcompleet.nl is dealer van Wellis. U vindt bij ons alle modellen uit de Wellis collectie.

Over Wellis

Wellis maakt spa’s van de hoogste kwaliteit. De producten worden gemaakt in Europa, in Hongarije om precies te zijn. Er is keuze uit een breed assortiment. Met uitgebreide optiepakketten stelt u de perfecte spa samen voor uw tuin.

Welk type spa u ook zoekt, het assortiment sluit erbij aan. Zo biedt Wellis bijvoorbeeld handige plug-and-play opties die zonder aanpassingen aan de energievoorzien vrijwel direct geplaatst kunnen worden. Met de Deluxe en Premium line wordt er ingespeeld op het hogere segment. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden binnen het Wellis assortiment.

Wat onderscheidt Wellis van andere merken?

Allereerst biedt Wellis erg krachtige massagejets die zich onderscheiden van die van andere merken. Maar het oog wil ook wat. Veel modellen zijn daarom in verschillende kleuren omkasting verkrijgbaar waarbij de keuze gemaakt kan worden uit hout of kunststof. Maar ook de kleur van de kuip kan in veel gevallen aangepast worden.

Niet onbelangrijk: Wellis spa’s zijn razendnel leverbaar! Verdere onderscheidende punten:

  • Antibacteriële filters
  • Jets voor schoudermassage
  • Aromatherapie in veel modellen

Ook genieten van deze en vele andere opties? Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een Wellis spa bij jou thuis!